Website van de Stichting MariaoordOmmel, Park van Vrede

A+ A A-

Nieuws

Brochure over bij de tijd brengen van Mariaoord

Weer een klus geklaard.  Als u naar info/downloads hierboven in de site gaat, vindt u daar de ‘Brochure Restauratie en Herinrichting Mariaoord Ommel’. Die is speciaal gemaakt voor de werving van fondsen en sponsors. Maar die geeft ook voor overige belangstellenden een handig en vrij compleet overzicht van de wensen en plannen.

Wie ons volgt, weet dat we al een lijvig masterplan klaar hebben. Daar hoort ook een aanbiedingsbrochure bij. Een document waarin kort de aanleiding, de noodzaak, de doelstelling, de wensen, de oplossingen en de manier van aanpak bondig staan beschreven en natuurlijk ook met beelden worden geïllustreerd. Daarvoor is deze brochure, die door Van Bree Reclame.nl is vervaardigd, bedoeld.

Met het werven zijn we al een tijdje bezig. We zetten niet alleen zelf  acties op,  zoals in de meimaand en met de permanente collectekokers achter in de kerk, we praten ook met potentiële geldschieters en met partijen die hun expertise op specifieke terreinen belangeloos willen inzetten. Dat is natuurlijk geweldig maar ook hoogstnoodzakelijk om uiteindelijk bij de grootste subsidieverstrekkers een kans van slagen te maken op de cruciale bijdragen, zonder welke de plannen onmogelijk te verwezenlijken zijn.

Nieuwe blikvanger voor Mariaoord, Park van Vrede

Als pelgrims dezer dagen met het hoofd deemoedig naar de grond gebogen richting Ommel komen zal het ze niet direct opvallen. Maar als ze na gedane gebeden opgetogen nog even het Processiepark in willen lopen, zal het hen ongetwijfeld niet meer ontgaan; het nieuwe beeldbord (gemaakt door Vanbreereclame.nl) van de grondige opknapbeurt van het park en kerkplein.

Lees meer...

Informatieavond in Kluis: 'GOEI WERK HEEFT TIJD NODIG'

‘Wanneer gebeurt er nou iets?’Die vraag heeft kapelaan Harold van Overbeek al wat keren gehad als het ging over de renovatie van het Processiepark. En hij niet alleen. Ook andere leden van de projectgroep die de ingrijpende operatie voorbereidt, krijgen die vraag nogal eens. ,,Goei werk heeft tijd nodig”, antwoordt Van Overbeek dan, ,,en ik verheel niet dat er veel meer werk bij komt kijken dan we vooraf hadden gedacht. Maar er gebeurt veel achter de schermen.”

Lees meer...

Nieuw beeldmerk en stichting voor Processiepark

Twee belangrijke stappen voor de renovatieplannen van het Processiepark zijn gezet: er is in verband met de fondsenwerving nu een stichting opgericht MariaoordOmmel, Park van Vrede. En die zelfde naam maakt ook onderdeel uit van het nieuwe beeldmerk dat de initiatiefnemers besloten hebben voortaan te gebruiken.

Lees meer...

Laatste nieuws