Bouwvergadering 1 zit erop. We komen in een beslissend stadium

Daar staan ze, op en bij de Calvariberg in het hart van het Processiepark, de mannen die met elkaar hebben doorgesproken hoe de restauratie van het Rijksmonument met al zijn pracht het best aangepakt kan worden en een nieuwe glorie verschaffen.

Een afvaardiging van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed is van de partij, enkele leden van het stichtingsbestuur staan er tussen evenals mensen van de gemeente en de aannemers. Ze zijn allen bijeengekomen in Ommel voor de eerste bouwvergadering en dan kunnen natuurlijk een korte inspectie ter plekke en een historisch fotomoment niet achterwege blijven.

Ad Verhoeven, een van de vrijwilligers die zich vanaf het begin al jarenlang onvermoeibaar uitslooft om het hele project tot een goed einde te brengen, kijkt met grote tevredenheid terug op het eerste bouwoverleg.,,Het was een bijeenkomst waarbij ieder het gevoel had en ook uitsprak dat we het park weer laten schitteren voor Maria de Troosteres in iedere nood en alle bedevaartgangers en als parel voor Ommel.”

© Copyright - Mariaoord Ommel - Park van Vrede