Website van de Stichting MariaoordOmmel, Park van Vrede

A+ A A-

Je kon erop wachten. Als de r’Ommelpotters weer het heft in handen nemen in hun rijk, bemoeien ze zich ook met wereldse zaken in Ommel zoals het opnieuw glans verschaffen aan het Processiepark Mariaoord. De oplossingen die op de zittingsavonden van de carnavalsvereniging werden aangedragen, zijn buitengewoon origineel en interessant maar misschien nog wat te gewaagd en commercieel?

D’Aauw prinsen lanceerden een plan voor Mariawonderland, een nieuw attractiepark tussen Toverland en De Efteling in, waar je je kunt vermaken, rond laten rijden in een trein, dancen en als je je bidcoins er voor over hebt bij Maria in de Wondergrot kleine of grote wonderen kunt kopen. 

Of als het aan de Haantjes ligt, kun je er ook voor een natje en een droogje terecht in een gloednieuw horecapaviljoen en het mooiste aandenken kopen in een souvenirshop. Zij hebben goede hoop dat het zover komt dankzij kapelaan Harold van Overbeek die als bouwpastoor dit alles zal laten verrijzen.

Een bouwpastoor is hij zonder meer. De priester werkt er hard aan met de projectgroep om de gemaakte plannen te realiseren, die wellicht wel wat minder commercie en amusement omvatten maar zeker de moeite waard zullen zijn. 

Tags: carnaval

Laatste nieuws